Film

Vi laver troværdige og stærke film til jeres virksomhed

ØNSKER I FILM, DER ØGER TRAFIK PÅ JERES HJEMMESIDE OG SOCIALE MEDIER?

 • Film skaber liv, skærper budskabet og fortæller meget på kort tid
 • Film skaber involvering, handling og køb fra jeres kunder
 • Film giver en høj placering i en Google søgning
 • Film gør, at kunder bruger tid på jeres hjemmeside og sociale medier
 • Film skaber tillid til jeres talsmand eller direktør

VI PRODUCERER TROVÆRDIGE, STÆRKE FILM OM DIN VIRKSOMHED

 • Vi laver filmisk og journalistisk storytelling med udgangspunkt i en analyse af jeres kommunikationsudfordringer
 • Vi fortæller en journalistisk bearbejdet historie, fordi vi ved, at det gør jeres kommunikation mere troværdig
 • Vi laver film, der ligner en million – men det behøver den langt fra at koste. Vi laver film og TV på alle budgetter
 • Vi ved, hvordan en stærk film med et præcist og troværdigt budskab kan bevæge og flytte jeres kunder
 • Vi producerer virksomhedsfilm, brandingfilm, rekrutteringsfilm, profilfilm, SoMefilm, reklamefilm, kampagnefilm …
 • Vi producerer speak og musik der understøtter jeres budskaber. Læs mere her

ØGET SYNLIGHED OG LEVENDE BUDSKABER?

Film skaber liv, gør budskabet skarpt og fortæller meget på kort tid. Film skaber involvering, handling og køb fra jeres kunder. Film giver høj placering i en Google søgning. Film gør, at kunder bruger tid på jeres hjemmeside og sociale medier.

ITU SoMe version

IT Universitet i København har forsket i hvordan ældre udsatte lever med og påvirkes af den enorme digitaliseringsproces, som vi er midt i.
Det viser sig, at vi i Danmark måske slet ikke er så digital parat, som vi altid slår os på brystet med.

KAMPAGNE DHAKA SLUMMOOD - U-landskalender 2019

PlanBørnefonden laver undervisningssitet til de danske folkeskoler i 2019. Vi var med i slummen i Dhaka, hvor vi optog og lavede film til formålet – blandt andre denne film til launch af undervisningsforløbet om U-landskalenderen 2019.

CONSOL Meet Beth!

Det engelske firma Consol ville gerne lave markedsføring og film til web og SoMe, som var tæt på deres kunder, Vi lavede i 2019 en række testimonial film med deres kunder rundt om i England. En af dem var Beth. 

NUTALONE Indie films for everybody

Over fire mdr. hjalp vi NUTALONE.com en ny streamingplatform for indiefilm i luften med deres beta-version. Alt var bygget op mod et klimaks da platformen launchede under Berlinalen 2019. Vi lavede strategi, grundfortællinger, film og styrede SoMe-indsats på Facebook.

DANSKE REGIONER - SoMe film

Danske Regioner vil sætte fokus på det givtige arbejde med erhvervsfremme ordningen i alle regionerne. Fem film, fem forskellige virksomheder fra de fem regioner om succes med erhvervsfremme via Danske Regioner. Udgivet på sociale medier og i direct-mails til politikere og interessenter omkring debatten om erhvervsfremme. Kamma gør det hun er allerbedst til – at være nysgerrig reporter, der i små korte interviews og reportageklip tager os med i arbejdet.

KAMPAGNEFILM - Burrata by La Treccia

Over to mdr. udviklede vi en kampagne, site og producerede film til en sommerkampagne for det økologiske mejeri La Treccia. Det blev blandt andet til en række inspirationsfilm på dansk og engelsk om den skønne ost burrata og hvad man kan få ud af den. La Treccia øgede deres omsætning fire gange efter kampagnen. 

REGION MIDT - Rekrutteringsfilm

I Region Midtjyllands kampagner for at tiltrække nye læger og sygeplejersker til psykiatrien ønskede de troværdigt og dokumentarisk, at vise livet og arbejdet bag de ofte lukkede døre i psykiatrien.

CORONA VIDEO BREV

Under corona-lockdown producerede vi et lille videobrev til vores netværk og kommende kunder om den svære kunst at trænge igennem corinamediestøjen.

DROP-IN-DÅB SoMe film til folkekirken

Som en del af en kampagnen om muligheden for Drop-In-Dåb lavede vi en række film for folkekirken om Leif, der som voksen valgte at lade sig døbe. Dåben var en overraskelse for Leifs familie og blev foretaget ved en Drop-In-Dåb på Frederiksberg. Vi fulgte Leif før, under og efter dåben.

UDLEJNINGSVIRKSOMHED BLUEPARTNER

Thomas Grauslund Nielsen, der står bag Bluepartner, har det sorte bælte i formidling og optimering i erhvervslejemål. Hvordan laver man lige en film om det? Vi tog Thomas, og lod ham tegne sine idéer og visioner i sandet.

HULLEHAVN - film til web og SoMe

Verdens hyggeligste campingplads – Hullehavn camping ved Svaneke på Bornholm ønskede ikke at få lavet en reklamefilm i gængs forstand, men en ægte fortælling om, hvordan det er at holde ferie i Hullehavn. Vi fandt frem til en gæst, der er kommet på pladsen gennem et halvt menneskeliv. Vi interviewede ham og lod hans personlige fortælling være vidnesbyrd på et langt camping-ferie-liv.